kamers

Hieronder is alle informatie beschikbaar en zijn recente foto’s van onze kamers te zien. Via het reserveren van de kamers is aanvullend de wellness-ruimte op aanvraag beschikbaar. Wij geven €15 korting bij gebruik van een kamer door één persoon. Neem bij vragen of wijzigingen rechtstreeks contact met ons op.

De balkenkamer

Eén van onze mooiste kamers met prachtige oorspronkelijke balken van de kop-hals-rompboerderij uit 1900. Zeer ruim, met een fijn tweepersoonsbed en vrij uitzicht op de akkers en molen. 

Inclusief ontbijt en toeristenbelasting voor twee personen:
€105 per nacht.

 

Kamer Molenzicht Lauwersstate

De Molenzichtkamer

Dit is een zeer ruime tweepersoonskamer met en suite badkamer, vrij uitzicht over de uitgestrekte akkers en de molen. Hier zie je de fazanten, hazen en andere dieren voorbij lopen.

Inclusief ontbijt en toeristenbelasting voor twee personen: 
€115 per nacht.

De bedsteekamer

Altijd al in een bedstee willen slapen? Deze bedstee (2m) is ook geschikt voor lange mensen en is voorzien van een ingebouwde TV. In deze ruime sfeervolle kamer met uitzicht op de landerijen kun je heerlijk tot rust komen.

Inclusief ontbijt en toeristenbelasting voor twee personen: 
€90 per nacht.

De familiekamer

Ook voor groepen en families is B&B Lauwersstate zeer geschikt! In deze kamer met uitzicht staan twee éénpersoonsbedden en een stapelbed.

Inclusief ontbijt en toeristenbelasting:
€180 per nacht voor vier personen.
€90 per nacht voor twee personen.

 

de wellness

Onze nieuwe wellness-ruimte bestaat uit een whirlpool voor twee personen, sauna en douche. Reserveren kan door dit bij het boeken aan te geven of door rechtstreeks contact met ons op te nemen.

De wellness-ruimte is exclusief te reserveren voor €35 per uur.

Foto's van B&B lauwersstate