kamers

Hieronder vindt u een overzicht met foto’s en informatie over onze kamers. Via reserveren komt u bij ons reserveringssysteem. Indien u vragen of verzoeken heeft kunt u deze rechtstreeks aan ons stellen via contact. Kamers bij gebruik voor één persoon € 15 korting.

De balkenkamer

Één van onze mooiste kamers! Uiteraard met de prachtige oorspronkelijke balken van de kop-hals-rompboerderij uit 1900. Dit is een zeer ruime kamer, met een heel fijn tweepersoonsbed en prachtig uitzicht op de akkers en molen. 

Prijzen:
€105 per nacht, inclusief ontbijt en toeristenbelasting voor twee personen.

 

Balkenkamer Lauwersstate
Bedsteekamer B&B Lauwersstate

De bedsteekamer

Altijd al in een bedstee willen slapen? Deze bedstee is ook geschikt voor lange mensen en is zelfs voorzien van een ingebouwde TV. In deze ruime sfeervolle kamer met uitzicht op de landerijen kun je heerlijk tot rust komen. 

Prijzen:
€90 per nacht, inclusief ontbijt en toeristenbelasting voor twee personen.

 

De familiekamer

Even weg met de familie? Ook voor wat grotere groepen is B&B Lauwersstate zeer geschikt! In deze kamer met uitzicht kunnen vier personen slapen. Er zijn twee éénpersoonsbedden en er is een stapelbed.

Prijzen:
€180 per nacht, inclusief ontbijt en toeristenbelasting voor vier personen.
 

€90 per nacht, inclusief ontbijt en toeristenbelasting voor twee personen.

 

 

Familiekamer B&B Lauwersstate

Kamer Molenzicht

Dit is een zeer ruime tweepersoonskamer met en suite badkamer, vrij uitzicht over de molen en de uitgestrekte akkers. Met enige regelmaat kun je hier de fazanten, hazen en andere dieren voorbij zien lopen.

Prijzen:
€115 per nacht, inclusief ontbijt en toeristenbelasting voor twee personen.

Kamer Molenzicht Lauwersstate