BED & BREAKFAST

Bed and Breakfast Lauwersstate is gesitueerd in de kop van een kop-hals-romp boerderij uit 1900 in het Friese dorp Paesens, direct achter de Waddenzeedijk.
De kamers zijn luxe, evenzo het ontbijt; de sfeer is gemoedelijk en gastvrij.
Het ligt rustig (geen doorgaand autoverkeer) aan een mooie fiets- en wandelroute vlakbij het bekende natuurgebied Het Lauwersmeer.
Rust, ruimte en frisse lucht in de "Paezemer Lannen" en cultuur en geschiedenis in museum Het Fiskershûske in ons tweelingdorp Moddergat.
In het nabijgelegen Lauwersoog kunt u de vissershaven bezoeken en een vers gebakken visje eten. Van hier vertrekt ook de boot naar Schiermonnikoog.
Dokkum, de elfde van de Friese elf steden, ligt op 15 km afstand. Binnen de bolwerken vindt u er een mooi bewaard gebleven oude binnenstad, goed voorzien van zeer diverse horeca, mooie winkels en aan de oude binnenhaven in het Admiraliteits-huis het Museum Dokkum. De fraaie collectie van dit streekmuseum verhaalt van de roemruchte geschiedenis van Bonifatius, de Friese Admiraliteit, de stad Dokkum en de streek Noordoost Friesland.
In Museum Dokkum (Diepswal 27, Dokkum) vindt u een Toeristisch Informatie Punt.

     APPARTEMENT

Bed & Breakfast Lauwersstate biedt ook de mogelijkheid tot het huren van een appartement.
Dit is uitstekend geschikt voor het organiseren van een familie-uitje, een feestje-voor-een-paar-dagen met vrienden, een meerdaagse bijeenkomst met collega’s of iets dergelijks.
U hebt bij ons de beschikking over een ruim en goed geoutilleerd appartement.
Op de begane grond zijn de comfortabel ingerichte woonkamer, de open keuken (met koelkast, vaatwasser, oven, magnetron, waterkoker, senseo), een grote inloop-/garderobekast en de luxe badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel.
Op de verdieping vindt u een ruim aantal slaapkamers. Wilt u weten of en hoeveel plaats we voor u hebben: bel 06 51074790 of mail freeklei@live.nl
Er is ook een babyledikantje en een kinderstoel aanwezig.
In B&B en appartement is gratis wifi beschikbaar.

Voor beschikbaarheid en prijzen kunt u
mailen naar freeklei@live.nl
of bellen met 06 51074790.

Van harte welkom!

Ingevolge de nieuwe wet “Algemene Verordening Persoonsgegevens” melden wij u het volgende:
Met een boeking voor een verblijf in ons B&B Lauwersstate te Paesens geeft u ons toestemming tot het gebruik van uw naam en adresgegevens.
Uiteraard gebruiken we die gegevens uitsluitend voor onze eigen administratie en worden ze nooit zonder uw toestemming aan derden verstrekt.

> folder <

> onze kamers <

> kamer vrij kalender <

> foto's <

> nieuws <

>  home  <

Hebt u nog vragen of wilt u een verblijf boeken:

e-mail:   freeklei@live.nl

telefoon:   06 51074790

 

Freek en Marja Lei
Eastein 26
9136 RD Paesens
Friesland
Nederland